» Статистика

Перспективне меню 3има-весна 2019-2020

 

Примірне двотижневе меню ДНЗ№6

на зимово-весняний період 2017-2018рр.

Дні тижня

Розподіл їжі

Назва страви

Вихід

Технологічна картка

Понеділок

Сніданок

Каша молочна манна

200

ст.503

Хліб з маслом

35/5

 

Чай

200

ст.512

 

Обід

Суп гороховий з грінками

250

ст.476

Тюфтельки м`ясні в соусі,рис

100/100

ст.479; ст.506

Салат із моркви

50

ст.464

Компот

180

ст.516

Хліб

60

 

 

Полуденок

Напій

100

 

Булка

30

 

 

Вечеря

Вареники з картоплею

120

ст.432

Чай

200

ст.512

Вівторок

Сніданок

Каша молочна пшенична

200

ст.504

Хліб з маслом і сиром

35/5/5

 

Чай

200

ст.512

 

Обід

Борщ український

250

ст.361

Гуляш м`ясний, гречка

80/120

ст.477; 507

Салат із буряка

50

ст.358

Компот

180

ст.516

Хліб

60

 

 

Полуденок

Напиток (кисіль)

150

ст.518

Печиво

20

 

 

Вечеря

Оладі з повидлом

100/20

ст.508

Кава з молоком

200

ст.514

» Вхід на сайт


» Пошук

» Архів записів

Бегущая строка

 

» Офіційні сайти
MONU.jpg zak.gif osv.jpg


Copyright MyCorp © 2024