» Статистика |
|
|
Перспективне меню 3има-весна 2019-2020
Примірне двотижневе меню ДНЗ№6
на зимово-весняний період 2017-2018рр.
Дні тижня
Розподіл їжі
|
Назва страви
|
Вихід
|
Технологічна картка
|
Понеділок
|
Сніданок
|
Каша молочна манна
|
200
|
ст.503
|
Хліб з маслом
|
35/5
|
|
Чай
|
200
|
ст.512
|
|
Обід
|
Суп гороховий з грінками
|
250
|
ст.476
|
Тюфтельки м`ясні в соусі,рис
|
100/100
|
ст.479; ст.506
|
Салат із моркви
|
50
|
ст.464
|
Компот
|
180
|
ст.516
|
Хліб
|
60
|
|
|
Полуденок
|
Напій
|
100
|
|
Булка
|
30
|
|
|
Вечеря
|
Вареники з картоплею
|
120
|
ст.432
|
Чай
|
200
|
ст.512
|
Вівторок
|
Сніданок
|
Каша молочна пшенична
|
200
|
ст.504
|
Хліб з маслом і сиром
|
35/5/5
|
|
Чай
|
200
|
ст.512
|
|
Обід
|
Борщ український
|
250
|
ст.361
|
Гуляш м`ясний, гречка
|
80/120
|
ст.477; 507
|
Салат із буряка
|
50
|
ст.358
|
Компот
|
180
|
ст.516
|
Хліб
|
60
|
|
|
Полуденок
|
Напиток (кисіль)
|
150
|
ст.518
|
Печиво
|
20
|
|
|
Вечеря
|
Оладі з повидлом
|
100/20
|
ст.508
|
Кава з молоком
|
200
|
ст.514
|
|
|