» Статистика

Головна » 2021 » Грудень » 1 » День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
14:46
День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
На виконання листа департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА від 23.11.2021 №01-15/2440 «Про проведення  тематичних виховних занять з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС» та листа управління освіти Ужгородської міської ради від 25.11.2021 № 700/01-13 у  ЗДО№6 «Сонечко» було  проведено виховні тематичні заняття приурочені до Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
У старшій групі «Гномики»  29 листопада 2021 року відбулася тематична бесіда для  розширення знань дітей про Чорнобильську трагедію, про ту потенційну небезпеку яку може нести радіація для всього живого. Дошкільнята захоплювалися героїзмом пожежників, рятувальників,  які гасили пожежу 10 днів, рятували людей, вивчали попереджувальні знаки та правила поведінки при виникненні загрози радіаційного забруднення. Дошкільнята середньої та молодшої груп ознайомлювались з особливостями професій пожежника та рятувальника, розглянули ілюстрації.
   «Чорнобиль - екологічна катастрофа 20 століття», за такою темою було проведено просвітницьке заняття для педагогів

Хай залишиться в минулому й ніколи не повториться жах Чорнобильської катастрофи, а пам’ять про ті події навчить нас цінувати мир та спокій.

    
Переглядів: 1203 | Додав: dnz6kap20 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
» Вхід на сайт


» Пошук

» Архів записів

Бегущая строка

 

» Офіційні сайти
MONU.jpg zak.gif osv.jpg


Copyright MyCorp © 2024