» Статистика

Головна » 2021 » Червень » 4 » День захисту дітей
10:57
День захисту дітей
Щороку в перший літній день ми відзначаємо свято – Міжнародний День захисту дітей, прекрасне свято радості та одвічної надії. Наші невгамовні діти один поперед одного брали участь у конкурсах: стрибали, ганяли м’яча , співали і танцювали. 
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей педагоги нашого закладу  організували майстер-клас для дошкільнят з виготовлення музичних інструментів. Виявилося, що робити інструменти своїми руками не так складно, а ще й дуже  цікаво. В якості вихідних матеріалів було використано покидьковий матеріал, крупи, бобові, горіхи, пергамент, кін дер-сюрпризи, кришки та інше. Така діяльність формує у дітей  готовність і вміння діяти в колективі, розвиває навички дрібної і великої моторики, а також слухові, зорові, тактильні здібності до сприйняття. Це прекрасний засіб розвитку мислення, творчої ініціативи, свідомих відносин між дітьми.

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!
  
 
Переглядів: 1505 | Додав: dnz6kap20 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Topmen  
0
Try recommended reading https://facilicon.com/neurontin-gabapentin/ – see page see online or buy cheap go to this site online or for sale https://facilicon.com/neurontin-gabapentin/ – company website you can check here

Ім`я *:
Email *:
Код *:
» Вхід на сайт


» Пошук

» Архів записів

Бегущая строка

 

» Офіційні сайти
MONU.jpg zak.gif osv.jpg


Copyright MyCorp © 2024