» Статистика

Головна » 2022 » Січень » 25 » Відзначення Дня Соборності України
12:27
Відзначення Дня Соборності України
 День Соборності – свято, яке відзначають в Україні щороку 22 січня в день проголошення Акту злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.
З нагоди Дня Соборності України та виховання у дітей і дорослих почуття патріотизму і гордості за свою державу у ЗДО№ 6 «Сонечко» були проведені тематичні заходи,  організовано та проведено для працівників закладу інформаційний лекторій  «Одна, єдина, неділима Україна». Для педагогів була проведена консультація  «Соборна Україна: від ідеї до життя» з переглядом фільму  "Разом з власної волі з 1919року".
Для дошкільнят за розкладом пройшли тематичні заняття у всіх вікових групах  «Великий день нашої держави». Музичним керівником була проведена музична розвага  «Україна єдина країна». Старші дошкільники взяли участь у вікторині «Як я знаю Україну». Педагоги намагалися  донести до дітей ідеї соборності, єдності та суверенності держави як головної умови розвитку незалежної України.
Заходи, проведені на цьому тижні, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною.
 
  
Переглядів: 965 | Додав: dnz6kap20 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Annabop  
0
Вceм ! Я знaю, мoе сooбщeние можeт быть cлишком кoнкpетным,
нo мoя cеcтpa нaшла здесь xoрoшегo мужчину, и oни пожeнилиcь, так как насчет меня?! :)
Mне 25 лeт, Αнна, из Румынии, тaкже знaю aнглийcкий и pyccкий языки
и... У мeня специфичeская болезнь, нaзывaемая нимфоманиeй. Κтo знaeт, что это тaкоe, можeт пoнять мeня (лyчше скaзaть это cpазу)
Αx да, я гoтoвлю oчень вкyснo! и я люблю нe толькo гoтoвить ;))
Я нaстоящaя девушкa, а не прocтитутка, и ищy сеpьeзных и горячих oтнoшений...
В любoм случае, вы можете найти мой профиль здесь: http://watchfibtibelg.tk/user/13156

Ім`я *:
Email *:
Код *:
» Вхід на сайт


» Пошук

» Архів записів

Бегущая строка

 

» Офіційні сайти
MONU.jpg zak.gif osv.jpg


Copyright MyCorp © 2024